December 6, 2013

Deserviciul facut Romaniei de "Legea lui Ionut"... sau cum vom putea sa atirnam iar de partea gresita a istoriei...

Comentariul meu pe pagina suporterilor "Legii lui Ionut", care se pare ca se intilnesc pentru o manifestare miine (nici o problema, si cei ce opun uciderii se intilnesc miine, si chiar cu mai multi participanti anuntati, insa presa devine excesiv de vocala cind vine vorba de pro-eutanasie si cliseele aferente... altfel tace milc):
Putin peer-review pentru suporterii uciderii: felicitari, datorita proliferarii mentalitatii unora ca voi, Romania este mentionata tot mai des in presa internationala, din pacate atarnand de partea gresita a istoriei: http://www.registercitizen.com/general-news/20131202/animal-cruelty-spikes-in-romania-after-deadly-mauling-of-preschooler
Nici o problema, comentariul mi-a fost sters imediat :-) Oricum, oprobriul international fata de epidemia de cruzime fata de animale din Romania nu s-a potolit catusi de putin, si nu da nicidecum semne ca se va potoli intr-un viitor previzibil. New York Daily Times - December 2 - un headline cit se poate de explicit:  Animals hacked, kicked and torched in Romania after boy, 4, mauled by street dog
"Four Paws animal charity said it had registered 15 savage attacks in the six weeks after the boy's death — compared to just six cases in the previous nine months."
Sa nu mai vorbim de starea Kafkiana a adaposturilor de exterminare. Politrucul sef al Capitalei este in stare de denial: "sunt doar unele episoade sporadice care nu fac parte din realitatea de zi cu zi", zice *doctorul* Oprescu. Poate tot asa sunt si "episoadele sporadice" de iresponsabilitate, incompetenta si mizerie din spitalele natiunii in euforie vis-a-vis de "Legea lui Ionut", nu? Si-apoi cine dicteaza cut-off-ul si cine stabileste care e "realitatea de zi cu zi"? Rusine! Teribila epidemie de abuzuri impotriva animalelor trebuie sa inceteze.