December 11, 2013

Legea razbunarii cere zeci de mii de sacrificii pentru linistea "supraomului mioritic" - "The Romanian Government just gave the green light for the killing law"

Da, e vorba de "supraomul mioritic" sau "omul nou mioritic" - care e invatat de mic sa arunce (unori chiar rinjind, satisfacut de propria-i "vitejie") - cu pietre in cateii ce trec prin apropiere. Sau macar sa loveasca puternic cu piciorul in asfalt, ca sa-i sperie... just in case. Da, acelasi supraom care ineaca puii de pisica in veceu. Acelasi supraom care geme de incompetenta si nu are nici un succes notabil (in afara de recenta victorie impotriva celor fara de aparare... sau de vinzarea tarii bucata-cu-bucata, mare realizare in asa-zisul "free market"). Legea uciderii, aka "a lui Ionut" are TOTUL de a face cu cultura de insensibilitate, autosuficienta, incompetenta si cruzime fata de animale a numitului "supraom".

Comunicat VIER PFOTEN: O veste extrem de tristă pentru astăzi: legea uciderii a primit undă verde de la Guvern. Normele metodologice de gestionare a problemei câinilor fără stăpân tocmai au fost aprobate de Executiv.
VIER PFOTEN denunță acest set acte de normative abuzive, inaplicabile și ineficiente, urmând să facă toate demersurile necesare pentru a determina modificarea lor.
VIER PFOTEN regretă totodată că România a ratat încă o dată ocazia de a demonstra că dorește să rămână o țară europeană, care vrea, poate și știe să gestioneze în mod eficient și uman situația câinilor fără stăpân.

A very sad news for today: The Romanian Government just gave the green light for the killing law