December 8, 2013

Spicuiri din agitprop-ul pentru legea uciderii

Intr-o stire din ziarul Gandul aflam:  
"Dominic Taylor, investitor străin şi Ana Măiţă, reprezentantă a Initiaţivei pentru Responsabilitate Civică au fost invitaţii lui Lucian Mîndruţă de vineri, 6 decembrie". 
Aparent, IREC-ul pro-canicid a reusit sa-si pescuiasca un suporter din strainatate. Rara avis, insa nu va grabiti! Hai sa vedem ce fel de suporter este brit-ul. Faptul ca numitul Dominic Taylor, "investitor străin" se declara in acord cu pozitia oficiala a guvernului cit si a lapdog-ului guvernamental IREC, nu inseamna decit ca... interesul poarta fesul, nimic mai mult. Asteptam un suporter autentic pentru Măiţă, Mîndruţă & co. Care macar sa nu fie suspect de... "brown nose" (Dominic stie bine sensul termenului in engleza).

Cineva mi-a trimis un fragment cules de prin FB-ul pro-canicid, in care legea uciderii cateilor comunitari primeste un... "suport ingeresc":
"Ingerasul Ionut ,nu va avea liniste , acolo printre stele ,pana cand ,cei responsabili nu vor lua masuri ,asa dupa cum au promis ,anume strangerea maidanezilor de pe strazi." 
Din nefericire, cei ce aduc, in suportul uciderii, un asemenea argument, sufera de o mare confuzie: ALO, SE AUDE?!... Vorbim de Ionut sau de Huitzilopochtli?... Vrem cumva sa facem 65000 de sacrificii ca sa-l linistim pe patronul Tenochtitlan-ului? Nu-si dau seama ca memoria lui Ionut este intinata de reprezentarea sa in asteptarea unei "concilieri finale" ce va veni numai printr-un unui sacrificiu singeros? Viziunea crestina despre cei adormiti (ca si cea despre ingeri) este alta.