March 21, 2014

Abuzurile statului roman via ASPA - animale, proprietatea privata, nimic nu mai conteaza!

De la pagina VIER-PFOTEN-ROMANIA:
ABUZ INCREDIBIL!!! În urmă cu puțin timp, hingherii ASPA au spart lacătele și au intrat ILEGAL în padocurile amenajate de VIER PFOTEN lângă clinica din Sectorul 6 (curtea ADP S. 6, bd. Timisoara), de unde au ridicat cei 15 câini aflați în post-operator și tratament. Din spusele martorilor, încă neconfirmate, 4 câini ar fi murit în crosele hingherilor, care au venit cu 13 mașini. VIER PFOTEN denunță acest abuz incredibil al conducerii ASPA, care trimite hingherii să ridice câini CU stăpân, violând totodată o proprietate privată. Menționăm că VIER PFOTEN derulează de 2 ani un proiect de sterilizare gratuită a câinilor fără stăpân în clinica pusă la dispoziție de Primăria Sectorul 6, în baza unui protocol oficial semnat cu primăria.
În prezent, colegii noștri depun eforturi pentru recuperarea câinilor, urmând ca organizația să acționeze în judecată responsabilii ASPA pentru abuz.
Vă ținem la curent cu evoluția situației
Intre timp, probabil ca "responsabilii" lachei ai guvernului isi freaca mainile cu "satisfactie civica", in cel mai bun caz reusind performanta de a vorbi din ambele colturi ale gurii, astfel degajind un miros fetid...