June 29, 2014

SPICUIRI: "Masura eutanasiei este o marsavie a clasei politice" sau... problema cainilor maidanezi pe o foaie A4!

Conform sondajului de opinie Vier Pfoten/Mercury Research, majoritatea romanilor impartasesc o opinie similara cu cea exprimata mai jos vis-a-vis de problema cainilor comunitari, (asa-zisa) "eutanasie" si abuzurile guvernamentale in materie de "legea uciderii".


"Daca aveti intrebari si nelamuriri, va stau la dispozitie! Masura eutanasiei este o marsavie a clasei poltice care urmareste finantarea campaniei electorale prin gestionarea in forta a "terorii" maidanezilor, pe care tot ei au intretinut-o timp de zeci de ani, prin neluarea masurilor corecte, pe care le-am prezentat in video. Numai pentru ASPA s-a alocat in anul 2014, suma de 7,4 milioane de euro pentru Eutanasierea in masa a maidanezilor din capitala. Am dorit, de curand, sa sterilizez o catelusa prin programul de sterilizari gratuite ale ASPA, insa m-am izbit de refuzul veterinarilor pe motiv ca nu am buletin de Bucuresti si ca sterilizarile se fac numai in masura in care se si adopta respectivul caine. Cu alte cuvinte, daca nimeni nu-si asuma cainii, ei se pot inmulti in voie pe strada! Ca apoi sa fie prinsi si omorati pe bani publici! Cateva completari aduse informatiilor din video:
- In urma golirii aparente si in forta, cu costuri uriase de la bugetul local, cainii de la periferie vor invada rapid orasul, din cauza faptului ca nu mai exista cei statornici care se constituiau intr-o bariera in calea celor flamanzi si salbaticiti de la periferie
- Cainii nesterilizati se inmultesc cu o rapiditate ce face imposibila eliminarea lor completa de pe domeniul public, dimpotriva, numarul lor va creste exponential cu factorul timp, oricat de multi hingheri ar mobiliza primarul si oricat de multe zeci de milioane de euro le-ar aloca.
-cainii nesterilizati se inmultesc in curtile oamenilor, pe campuri, in paduri, la periferia oraselor, si pe strazile oraselor (catelele cu pui vor deveni un fenomen din ce in ce mai des intalnit). Orasele se vor constituii in puncte de destinatie pentru cainii ce se nasc in afara lor.
-un procent de 100% caini nesterilizati pe strada va face ca 100% dintre femelele care intra in perioada de imperehere sa procreeze. Un procent de peste 70% maidanezi sterilizati ar fi insemnat un procent infim de cateluse gestante, intrucat sansele ar fi fost mari ca ele sa se intregreze intr-un grup de caini sterilizati care sa le protejeze de la a fi abordate de cainii nesterilizati din zonele limitrofe care ar fi ghidati spre femele de instinctul sexual, pe distante de cativa km.
- Timpul va demonstra ineficienta masurii Eutanasierii in masa, insa nimeni nu va plati pentru actele de cruzime impotriva cainilor, pentru chinul emotional prin care trec foarte multi oameni sensibili si copii care raman traumatizati, pentru disensiunile dintre cetateni pe acesta tema care ii dezbina chiar pe cei care se considerau prieteni, pentru instigarile la ura si moarte care i-au impulsionat pe cei cu deviante psihice sa ucida cu sange rece caini si sa se considere utili societatii prin acest fapt care poate degenera oricand in uciderea de oameni.
- Cainii abandonati pe campuri pot fi cauze de accidente rutiere. Vom avea caini pe campuri atata vreme cat abandonul nu va fi oprit, intentie inexistenta la momentul actual din partea statului roman
- Numarul oamenilor muscati va continua sa creasca ca urmare a scaparii de sub control a situatiei maidanezilor. Cainii nesterilizati devin agresivi in perioada de imperechere, se organizeaza in haite si ataca oameni. Procedura sterilizarii elimina instinctul sexual al cainilor si reduce drastic agresivitatea, predispune cainii la a trai izolat.
- Au aruncat la gunoi munca de ani de zile si de milioane de euro a ONGurilor bine intentionate care au investit in Romania donatiile primite din strainatate si care facusera un prim pas urias in rezolvarea eficace a problemei.
- Sa nu credeti o clipa ca politicienii nu stiu aceste adevaruri si stari de fapt, lor li s-au explicat de catre experti aceste lucruri, insa pe ei i-au interesat banii ce se pot frauda de pe urma masurii eutanasierii, nu le-au pasat de consecintele dramatice ce decurg din Legea 258/2013. E si vina romanilor ca nu reactioneaza la o asemenea marsavie! Nu uitati, sunt banii vostrii furati, sunt semenii si copii vostri care sufera de pe urma cruzimii cu care sunt omorati un numar nedeterminat de caini, sunt bolnavii psihic incitati la violenta ce pot oricand sa va agreseze si pe voi. Se recomanda poporului a fi indiferent la durerea din jur, si asta e grav! La fel de indiferenti vor ramane si la alt gen de abuzuri pe care clasa politica actuala le va comite pentru a subjuga poporul. Reactionati, aveti dreptatea de partea voastra!"