July 4, 2014

Tormenter-in-chief Bancescu (ASPA - Bucharest) to animal activist: "I know where you work!"

SINCE the injunction issued by appeal judge, the now illegal actions of the dog catchers managed by the infamous Razvan Bancescu (see the report below, in Romanian) fall under the existing animal cruelty laws of Romania - and regular criminal law as well. Said manager is still defiant, issuing threats ("I know where you work!" - he is reported to have said to an activist) and making slanderous accusations (those opposing animal cruelty are accused off-hand of "animal trafficking").  Last by not least, ASPA employees and/or associates are now assaulting dog owners (see photo below) with the apparent intent of stealing the pets held on a leash!
"Azi noapte, in prezenta mai multor martori, Razvan Bancescu - seful ASPA- m-a avertizat/amenintat ca stie unde lucrez. Si eu stiu, domnule Bancescu, unde lucrati. Si stiu si cine va plateste. Si stiu ca hingherii activeaza ilegal din data de 20 iunie. Si stiu si cati caini ati omorat ilegal incepand cu acea data. Stiu si ca angajatii dvs au batut crunt o femeie pentru ca nu a vrut sa-i lase sa ia cainele pe care il plimba in lesa. Stiu ca incalcati legea, am si dovezi. Stiu ca incalcati si hotararea declarata a lui Sorin Oprescu de a sista activitatile. Si mai stiu un lucru: nu sunt singura! Suntem prea multi ca sa ne puteti intimida cu golanii si manelisme de Ferentari. Azi noapte, au fost mai multe persoane Pe urmele HINGHERILOR decat stiti dvs sa numarati. Maine, la noapte si in zilele ce vor urma, vom fi si mai multi! PS: desi m-ati amenintat ca stiti ca sunt controlor de trafic aerian, in fata camerelor, ati preferat sa ma numiti “traficanta de caini”. Un singur sfat: nu uitati ca foamea voastra de bani si setea de sange, n-o sa intreaca niciodata iubirea noastra pentru animale. Niciodata!" (Sursa: Facebook - Doar Ciuf)

Ontopic: NELEGIUITII DE LA ASPA – Curtea de Apel Bucuresti a suspendat normele de aplicare a Legii prin care s-a dat liber la eutanasierea cainilor fara stapan. Dispozitiile Curtii sunt sfidate. Angajatii ASPA, in frunte cu seful hingherilor Razvan Bancescu, ies in fiecare seara sa vaneze si sa masacreze animale pe strazi, dar si sa agreseze iubitorii de caini care se opun acestor practici barbare (Bataie - Video)