November 22, 2014

Dogtown = dog killers, in tandem cu clanul Oprescu, ASPA

LIKE A.D.A. Grupul Social pentru Apararea Drepturilor Animalelor 

Captura imaginii (21 Noiembrie 2014):
"1000 de catei au fost omorati de Dogtown in complicitate cu ASPA numai in utimele saptamani! In februarie 2014, existau 2032 de catei in Dogtown, azi mai sunt in jur de 500 de catei! Adoptiile au mers foarte prost, deci putem afirma cu siguranta ca in decurs de luni de zile, cainii, care se pare ca au avut "termen de expirare" in mintea criminalilor ong-isti, au fost ucisi fara mila de cei care s-au dat drept protectorii lor. In momentul de fata sunt 62 de caini adoptati la distanta din Dogtown, 142 de caini adusi in regim de plata. Restul de aproximativ 300 au o soarta incerta, cel mai posibil sa ajunga tot cenusa pentru noi, bani pentru cei care au profitat la maxim de acesti catei. Dogtown este si ramane o afacere a baietilor destepti, care au profitat maxim de soarta cainilor fara stapan! Au "investit" milioane de euro in marele proiect Dogtown, folosindu-se de prezentari pompoase, care pareau ca vin in ajutorul cainilor si a societatii. 
Cum mai justifica acum investitiile? 
Banii au ajuns in buzunarele lor, iar la suprafata si pentru ochii naivilor, au defilat cateva proiecte micute. Ne intrebam, retoric normal, cum vor justifica milioanele de euro bagate intr-un proiect care a murit la scurt timp dupa ce a inceput, chiria de 30.000 de euro pt 500 de catei? 
Pe parcurs incercam sa dam mai multe date. Astazi, s-a mers la Bragadiru pentru a poza cainii adusi din Dogtown in incercarea de a mai salva cateva suflete. 
Nu ni s-a comunicat zona in care acestia au fost descarcati, insa am fost lasati sa facem poze. Insa nu s-au putut poza toate halele. La ora 16:45 camionul mortii de la Stericycle intra in Bragadiru. Se pare ca nu degeaba nu ni s-au aratat cainii de la Dogtown, acestia erau adusi acolo nu sa li se dea sansa de 14 zile sa fie adoptati, ci sa fie UCISI! Vom posta oricum toti cateii pozati azi in Bragadiru, pentru ca toti cainii de acolo trebuie salvati de la moarte. Pentru cei de la Dogtown este prea tarziu! Desi din declaratia lui Damian de la Bragadiru, acestia ar trebui sa aiba acelasi regim ca toti ceilalti, 14 zile pana la ucidere. Insa nu mai credem de mult in povesti!"
ONTOPIC: TUNUL LUI SORIN OPRESCU: Mega-escrocheria Adăpostul de maidanezi
"Scoaterea câinilor maidanezi din București a devenit cea mai mare afacere a primarului Sorin Oprescu. Un parteneriat strategic încheiat de Primăria Capitalei pentru construcţia celui mai mare adăpost de câini din lume dezvăluie cum banii bucureştenilor vor fi drenaţi către prietenii, vecinii şi sponsorii familiei Oprescu. O adevărată “familie” care atacă în haită bugetul Capitalei. Fiul primarului împarte acelaşi sediu cu cei care vor gestiona banii pentru sterilizarea, cazarea şi îngrijirea câinilor. Miza afacerii: peste 100 de milioane de euro. Un milion şi jumătate de euro au ajuns deja în conturile “familiei”."