November 4, 2014

Reactie la CRUZIMEA impotriva animalelor: Flashmob - Boicotam Circul Gärtner

Flashmob - Boicotam Circul Gärtner part. 3a - Photo Album Link
"Duminică 2 noiembrie, noi am ALES!
Am ales pentru a 3a oară în ultimile săptămâni să ducem mai departe campania de conştientizare despre ceea ce se află în spatele circurilor care folosesc animale, mai ales în spatele circului Gärtner. Metoda de dresaj preferată de proprietarul circului este revoltatoare, barbară şi primitivă: "Trebuie să-i scoţi elefantului ochiul drept, ca să poţi să-l loveşti mai bine pe partea aceea".
Protestul a fost pasnic, fără incidente de data aceasta. Mulţumim poliţiei şi firmei de pază din locaţia Colosseum Retail Park care ne-a înţeles şi respectat drepturile legale.
Patronul circului, Robert Gärtner, căzând în sfera penibilului, s-a pozat alături de benerele noastre şi a facut câteva declaraţii HALUCINANTE ŞI GROTEŞTI, pe care o să vi le prezentăm cât de curând.
Suferinţa animalelor folosite pentru distracţie n-ar trebui niciodată să ne amuze, ci ar trebui să ne oripileze că ea este înca permisă în România şi că circul cu animale n-a fost scos în afara legi, la fel ca în multe alte ţări Europene.
Cruzimea faţă de animale nu este divertisment!"