March 26, 2015

Sea World in proces. Cand oare va fi actionata in instanta ASPA pentru inselarea publicului vis-a-vis de conditiile din "adaposturi"?....

Firma Hagens Berman Sobol Shapiro a deschis miercuri (azi, 25 Martie) in California o actiune judecatoreasca "class-action" impotriva companiei Sea World, pe care o acuza, printre altele, de o falsa reprezentare oferita publicului vis-a-vis de conditiile in care traiesc balenele Orca, Sea World sugerand ca ar fi bine tratate si ca le-ar place mediul in care sunt tinute. Asta in timp ce balenelor le sunt administrate in mod regulat (in unele cazuri pe durata intregii vieti) puternice substante psihoactive, si sunt fortate sa se inmulteasca inghesuite fiind intr-un spatiu restrans, ceea ce le stimuleaza agresiunea. 
Acestea fiind spuse, cu atat mai mult ar fi timpul pentru o actiune judecatoreasca impotriva ASPA - "ramura de partid si de stat" a mafiei hingheresti care pretinde cu obraznicie si impertinenta ca in "adaposturile" de exterminare totul este bine mersi, ca nu descurajeaza adoptiile, ca nu isi bat joc (prin actiuni care variaza de la tupeu verbal si minciuni sfruntate, pana la pumni impartiti cetatenilor, in plina strada, de un sac de slanina turmentata aflat la conducere) de iubitorii de animale.

SeaWorld deceives customers about whales, federal lawsuit alleges

On Topic:  SeaWorld Puts Its Whales On Valium-Like Drug, Documents Show