November 20, 2015

Despagubirea pentru neglijenta incasata de familia Anghel - de 10 mai mare decat despagubirea pentru familia unui copil cazut victima in incendiul de la "Colectiv"?

De remarcat un comentariu postat pe facebook la NU Grupului Extremist IREC - in care se noteaza, cu o indreptatita indignare, cred eu, un contrast interesant la interfata moral-financiar:
"Sa recapitulam. In 2013, o baba senila a plecat in parc cu doi copii minori, in varsta de 4 si 6 ani, avand asentimentul parintilor minorilor. Baba uita de ce a plecat de acasa si lasa copiii nesupravegheati minute in sir. Unul din copii patrunde pe o proprietate PRIVATA si este atacat de caini. Caini care NU au iesit din incinta proprietatii! Copilul nesupravegheat se afla fix unde nu trebuia, iar baba dormea linistita la soare in timp ce minorilor li se putea intampla absolut ORICE! Un leagan in cap, abuzati de vreun pedofil, rapiti, calcati de masina etc....In 2015, o trupa rock isi lanseaza un album intr-un club bucurestean. Intrarea gratuita! Intr-un club care functiona in fosta fabrica ''Pionierul'' se ingramadesc cca 400 de oameni. Dornici sa se relaxeze dupa o saptamana de munca, dornici sa asculte muzica. Peste 50 de oameni mor arsi de vii intr-un incendiu, si inca pe atat sunt in stare grava la spital. Pentru ca clubul nu avea aviz ISU, iesiri, usi ferestre si altea de-astea.
Parintii copilului neglijat primesc in instanta peste doua milioane de euro despagubiri. Din banii nostri! Pentru neglijenta lor!
Parintii copiilor arsi in Colectiv abia daca vor primi 200 000 de euro de familie!
Vi se pare normal? Mie nu! Vedeti vreo similitudine intre cazuri? Eu nu! Si atunci ma intreb ce mana neghioaba a facut ca numele copilului neglijat Ionut Anghel sa fie pomenit pe banerele in memoriam victimele din Colectiv?
Pana cand sa mai suportam familia asta neglijenta, sugatoare de bani publici, si cei 5-6 sustinatori platiti pe care ii au, si care se autointituleaza IRECt??
(Andreea Madalina Popescu)"